Cukrářský výcvik pokračuje.

Datum

V pátek 22. 4. 2022 se ve školní kuchyni nevařilo. Cukrářský workshop zde vedla známá cukrářka paní Iveta Fabešová. Program byl opravdu pestrý. Žáci vyráběli tartaletky, větrníčky z odpalovaného těsta, éclair (česky světelný záblesk) s citronovým krémem a věnečky s několika druhy krémů. Vše se zdařilo a zákusky vypadaly a chutnaly stejně dokonale jako ty, které paní Fabešová nabízí ve své pražské kavárně ve Werichově vile. Článek v Kladenských listech najdete zde. 

Další články

Vykročit na vysokou správně

Více než čtyřicet procent bakalářských studií, na které studenti nastoupí, zůstanou nedokončená. Stojí za tím leccos – nejčastěji ale fakt, že studenti neví, co od studia čekat, jaké mají možnosti

Podrobnosti »