Máme holé ruce, ale přesné smeče
Půlka listopadu se již tradičně nese v duchu oslav svátku svobody a demokracie, připomínky událostí a hodnot něžné revoluce. Někteří každoročně chodí zapálit svíčku na Národní třídu v Praze, jiní
Půlka listopadu se již tradičně nese v duchu oslav svátku svobody a demokracie, připomínky událostí a hodnot něžné revoluce. Někteří každoročně chodí zapálit svíčku na Národní třídu v Praze, jiní
Jak si inovativně vyplnit volné chvíle? Například mobilní QR hrou! Studenti z Vyšší odborné školy, Střední průmyslové školy a Obchodní akademie v Čáslavi se pustili do ambiciózního projektu – vytvoření
Venkovní teploty klesají k nule a nám se žádá spíš teplých jídel – takových, co prohřeji každou buňku v našem těle a hlavně pohladí ty chuťové. Žáci oboru Kuchař-číšník z
Studium kadeřnického oboru dnes už neznamená jen zvládnutí střihů, barvení či tvorby účesů. Moderní doba nabízí studentům mnohem širší spektrum dovedností, které mohou využít ve své praxi. Jedním z příkladů
Naše cesta po stopách loňských projektů nekončí! Jedním z těch nejbarevnějších, které jistě oživily studené a temnější prosincové dny, byl floristický kurz pro žáky oboru Zahradnické práce z příbramského Odborného
Jak navázat kontakt s někým, kdo z různých příčin nemá možnost být naplno v přítomnosti? Jak si k němu najít cestu? V takových případech zdravotníkům pomáhá metoda bazální stimulace. A
V dnešní digitální době si jen málokdo uvědomí, jaký kouzelný svět se skrývá v ručním psaní a kreslení. Budoucí aranžéři z kladenské SOŠ a SOU na Náměstí Edvarda Beneše měli
Vůně čerstvě namleté kávy, jemná pěna mléčné emulze a precizní tahy při servírování každého šálku. Baristický kurz, který proběhl ještě loni, poskytl v zasněžených prosincových dnech dvaceti žákům ze SOŠ
Kdo by si pomyslel, že kuchař, číšník, cukrář a pekař mohou mít společného víc než jen kulinářské dovednosti? Projekt „Uvař! Upeč! Naservíruj!“ poděbradského SOU společného stravování nabídl žákům devátých tříd
Co se hodí ke každému zákusku? Šálek lahodného kávového moku. Ať už máte rádi klasické espresso, cappuccino s našlehanou pěnou, cafe latte se srdíčkem či labutí nebo citrusovější kávu s
Půlka listopadu se již tradičně nese v duchu oslav svátku svobody a demokracie, připomínky událostí a hodnot něžné revoluce. Někteří každoročně chodí zapálit svíčku na Národní třídu v Praze, jiní
Jak si inovativně vyplnit volné chvíle? Například mobilní QR hrou! Studenti z Vyšší odborné školy, Střední průmyslové školy a Obchodní akademie v Čáslavi se pustili do ambiciózního projektu – vytvoření
Venkovní teploty klesají k nule a nám se žádá spíš teplých jídel – takových, co prohřeji každou buňku v našem těle a hlavně pohladí ty chuťové. Žáci oboru Kuchař-číšník z
Studium kadeřnického oboru dnes už neznamená jen zvládnutí střihů, barvení či tvorby účesů. Moderní doba nabízí studentům mnohem širší spektrum dovedností, které mohou využít ve své praxi. Jedním z příkladů
Naše cesta po stopách loňských projektů nekončí! Jedním z těch nejbarevnějších, které jistě oživily studené a temnější prosincové dny, byl floristický kurz pro žáky oboru Zahradnické práce z příbramského Odborného
Jak navázat kontakt s někým, kdo z různých příčin nemá možnost být naplno v přítomnosti? Jak si k němu najít cestu? V takových případech zdravotníkům pomáhá metoda bazální stimulace. A
V dnešní digitální době si jen málokdo uvědomí, jaký kouzelný svět se skrývá v ručním psaní a kreslení. Budoucí aranžéři z kladenské SOŠ a SOU na Náměstí Edvarda Beneše měli
Vůně čerstvě namleté kávy, jemná pěna mléčné emulze a precizní tahy při servírování každého šálku. Baristický kurz, který proběhl ještě loni, poskytl v zasněžených prosincových dnech dvaceti žákům ze SOŠ
Kdo by si pomyslel, že kuchař, číšník, cukrář a pekař mohou mít společného víc než jen kulinářské dovednosti? Projekt „Uvař! Upeč! Naservíruj!“ poděbradského SOU společného stravování nabídl žákům devátých tříd
Co se hodí ke každému zákusku? Šálek lahodného kávového moku. Ať už máte rádi klasické espresso, cappuccino s našlehanou pěnou, cafe latte se srdíčkem či labutí nebo citrusovější kávu s
Nadace rozvoje občanské společnosti jako jedna z nejstabilnějších nadací existuje od roku 1993 a patří mezi nejstarší a největší neziskové organizace v České republice.
Dlouhodobým posláním NROS je poskytování pomoci tam, kde je pomoc potřeba. Za dobu své činnosti úspěšně podpořila více než 8 000 projektů částkou přesahující 1,8 miliardy korun.
Created with ❤ by IMCerny.com | All rights reserved | GDPR