Budoucí kladenští barmani předvedli svoje dovednosti

Datum

Koktejly alkoholické i nealko, čiré i barevné, na kterých si pochutnávají návštěvníci barů po celém světě, se pod dozorem zkušeného pražského barmana Miloše Trettery učí míchat v těchto dnech čtyřiadvacet žáků ze SOŠ a SOU Kladno, náměstí E. Beneše.

Kurz, který ve škole probíhá jednou za dva roky, je pokaždé jedinečnou příležitostí pro zájemce z prvních až třetích ročníků, aby si jeho absolvováním zvýšili svoji kvalifikaci. Úspěšným složením závěrečných praktických a písemných zkoušek získají certifikát, který má platnost všude ve světě.
Přečte si více informací v Kladenském deníku.

Další články

Valentýn ve znamení flowerboxů

Svátek zamilovaných je za dveřmi a romantické duše již teď přemýšlí, zda svoje lásky obdarují čokoládovými pralinkami, drobnůstkami nebo klasikou – květinami. Červené růže se sice staly neoficiálním symbolem dne

Podrobnosti »

Mistři automatizace z Rakovníku

Rakovnická SPŠ Emila Kolbena, která je pevnou součástí skupinky pilotních škol v projektu K budoucnosti, své žáky rozhodně nenechává usínat nudou. Ještě v prvním pololetí školního roku pro ně zorganizovala

Podrobnosti »