Další ze série workshopů se znalcem francouzské kuchyně. Honza Horký absolvoval stáž v Paul Bocuse Institut. Je také pravidelným účastníkem soutěže Catering Cup v Lyonu. Naučíte se připravovat foie gras, raky, perličku, paštiky a klasické omáčky.
Cena:
člen AKC ČR 2000,- Kč vč. DPH 21%
člen AKC ČR žáci škol 1000,- Kč vč. DPH 21%
nečlen AKC ČR 2400,- Kč vč. DPH 21%
Termín: 9.2.2023
Doba konání: 9:00 – 14:00
Uzávěrka přihlášek: 29. 1. 2023
Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm
Více informací se dozvíte zde: https://www.akc.cz/article.php?id=100