Ředitel roku z Rakovníku

Datum

Vzpomínáte si na loňskou konferenci ČeskoBudoucnosti? Osobnosti české veřejné scény, odborníci i představitelé z řad businessu, nezisku i školství se sešli, aby probrali několik zásadních otázek. Kam Česko kráčí? Kde bude za 40 let? Jaké kroky můžeme udělat již teď, aby se vize Česka budoucnosti naplnila a odehrála?

Výsledkem loňského a prvního ročníku byly TO-DOčka, závazky a body, ke kterým se přihlásili účastníci konference. Moc nás těší, že již po necelém roce byly počiny jednoho z nich oceněny. Letos odborná porota vybírala výrazné osobnosti z řad učitelů a ředitelů škol. Třetí místo zvučného ocenění Ředitel roku si neodnesl nikdo jiný, než Jan Jirátko z naší SPŠ Emila Kolbena v Rakovníku.

Rakovnická střední průmyslová škola letos pod svá křídla vzala i žáky z místní Integrované střední školy. Nově nabízí i učňovské obory jako Kuchař-číšník, Truhlář, Zedník či Kominík, ale či maturitní Cestovní ruch. Jak probíhá integrace těchto oborů do života školy a jak zvládnout nárůst studentů po slučování škol? Sledujte náš web a aktuality z podzimních návštěv škol zapojených v projektu a dozvíte se více!

Panu řediteli ještě jednou gratulujeme k ocenění a přejeme hodně energie do dalšího rozvoje školy.

Další články

Po stopách kamenných růží

Kam vedly kroky neratovických studentů na další ze série podzimních výprav? Žáci oboru Veřejnosprávní činnost tentokrát zamířili do proslulých Karlových Varů a sestoupili do podzemních prostor Vřídla. Co na ně

Podrobnosti »

Kytky od Jirky

Naše cesta po stopách loňských projektů nekončí! Jedním z těch nejbarevnějších, které jistě oživily studené a temnější prosincové dny, byl floristický kurz pro žáky oboru Zahradnické práce z příbramského Odborného

Podrobnosti »