Budoucí kladenští barmani předvedli svoje dovednosti

Datum

Koktejly alkoholické i nealko, čiré i barevné, na kterých si pochutnávají návštěvníci barů po celém světě, se pod dozorem zkušeného pražského barmana Miloše Trettery učí míchat v těchto dnech čtyřiadvacet žáků ze SOŠ a SOU Kladno, náměstí E. Beneše.

Kurz, který ve škole probíhá jednou za dva roky, je pokaždé jedinečnou příležitostí pro zájemce z prvních až třetích ročníků, aby si jeho absolvováním zvýšili svoji kvalifikaci. Úspěšným složením závěrečných praktických a písemných zkoušek získají certifikát, který má platnost všude ve světě.
Přečte si více informací v Kladenském deníku.

Další články

Rtěnky, stíny, líčidla

Studium kadeřnického oboru dnes už neznamená jen zvládnutí střihů, barvení či tvorby účesů. Moderní doba nabízí studentům mnohem širší spektrum dovedností, které mohou využít ve své praxi. Jedním z příkladů

Podrobnosti »

Po stopách kamenných růží

Kam vedly kroky neratovických studentů na další ze série podzimních výprav? Žáci oboru Veřejnosprávní činnost tentokrát zamířili do proslulých Karlových Varů a sestoupili do podzemních prostor Vřídla. Co na ně

Podrobnosti »