Načítám Akce

« Všechny Akce

Studuješ obor kuchař- číšník? Zapoj se do Kulinářské akademie GROSSETO!

14 října

  • Délka akademie 2 roky (systematické semináře zaměřené na kulinářské techniky od A do Z)
  • celkem 10 seminářů na témata:

 

  1. Práce s noži, krájení, broušení. Vývary
  2. Základní omáčky. Polévky
  3. Vejce a snídaně
  4. Rýže, obiloviny, luštěniny. Práce s wok pánví
  5. Domácí pasta a gnocchi
  6. Maso (hovězí, vepřové). Drůbež. Pečení.
  7. Ryby a mořské plody
  8. Zelenina, saláty. Studená kuchyně
  9. Metody vaření – suché a vlhké teplo
  10. Pekařské a cukrářské základy

 

  • pro studenty 2. a vyšších ročníků
  • na KU AKADEMII STUDENT navazuje soutěž KU YOUNG CHEF
  • Cena zůstává stejná, tedy 2.500 Kč + DPH / 1 seminář / 1 student

 

TERMÍNY KU AKADEMIE STUDENT – NOVÉ*
den datum čas téma místo město
pátek 14.10. 10:00 – 15:00 Nože, krájení. Vývary Kulinářská akademie Grosseto Praha
pondělí 5.12. 10:00 – 15:00 Základní omáčky. Polévky Kulinářská akademie Grosseto Praha

 

1) Seminář Nože. Vývary zahrnuje tato témata:

– Druhy nožů

– Techniky krájení

– Broušení nožů

– Světlý a tmavý vývar (kuřecí a hovězí)

– Rybí vývar

– Zeleninový vývar, Zeleninový demi-glace

– Krevetový vývar

 

2) Seminář Základní omáčky. Polévky zahrnuje tato témata:

– Světlá a tmavá jíška

– Alternativy zahušťování

– Velouté a variace

– Bešamel a variace

– Polévky zahuštěné jíškou

– Polévky ze zeleniny a luštěnin

 

* Minimální kapacita pro konání semináře je 12 účastníků, v případě, že ji nenaplníme, nebudeme bohužel schopni seminář uskutečnit.

Pošlete nám, prosím, Vaše potvrzení účasti nejpozději do 30.9. 2022

Podrobnosti

Datum:
14 října

Místo konání

Praha