Načítám Akce

« Všechny Akce

ČESKÝ KAPR 2025 – MEMORIÁL ING. EDUARDA LEVÉHO

2 prosince - 3 prosince

PRAVIDLA SOUTĚŽE A PODMÍNKY
PRO ÚČAST V SOUTĚŽI
Do soutěže se mohou přihlásit všichni profesionální kuchaři a kuchařky v kategorii SENIOR a žáci a studenti HŠ, SOŠ a SOU
včetně nečlenů AKC ČR, jejichž věk v den finále nepřesáhne 23 let (narozeni do 2. 12. 2002) v kategorii JUNIOR.
Závaznou přihlášku pro danou kategorii je nutné zaslat do 2. 11. 2025 v elektronické podobě na e-mailovou adresu
sekretariat@akc.cz.
Soutěž se skládá ze dvou částí
1. Korespondenční část
■ Soutěžící zašle vyplněnou přihlášku, zpracované kalkulace, technologické postupy a fotografii pokrmu.
■ Uzávěrka korespondenční části je 2. 11. 2025.
■ O postupu do finále budou soutěžící informováni telefonicky a písemně do 25. 11. 2025.
■ Startovné 1 500 Kč vč. DPH pro člena AKC zaplatí vybraní finalisté na místě.
■ Startovné 2 000 Kč vč. DPH pro nečlena AKC zaplatí vybraní finalisté na místě.
2. Praktická část
■ Do finále postoupí 10 juniorů a 10 seniorů z korespondenční části.
Zadání soutěžního výrobku
Hlavní jídlo s přílohou na 4 porce s použitím dominantní suroviny filet z kapra. Nutno použít aspoň 150 g filetu z kapra.
Jídlo lze doplnit i jinou rybou nebo masem. Pokrm je součástí tříchodového menu.
Dále je třeba použít aspoň jednu surovinu od firmy BONDUELLE
■ Batáty mražené
■ Červené fazole sterilované
■ Květák mražený
Ohledně surovin na zkoušky volejte p. Lukáše Uhra. Předá vám kontakt na vašeho obchodního zástupce.
e-mail: lukas.uher@bonduelle.com
telefon: +420 773 772 959
Hlavní suroviny na finále dodá pořadatel soutěže podle kalkulace pokrmu

Podrobnosti

Zahájení:
2 prosince
Ukončení:
3 prosince
Webová stránka:
https://www.akc.cz/article.php?id=15409

Pořadatel

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
Zobrazit web (Pořadatel)